Nehéz kiemelni egyetlen típusú elsősegélynyújtó oktatást hiszen lényegében mind célja az ÉLETMENTÉS.

Az egész ország területén kiszállással az adott cég telephelyén történik az oktatás. Minden munkahelyi elsősegélynyújtó képzés specifikusan igazodik az adott cég legjellemzőbb tevékenységére. Az oktatási tematika tehát minden esetben bővül a munkahelyi tevékenységek okozta lehetséges ártalmakra, de kiegészülhet kisgyermek és csecsemő elsősegély oktatással is.

Nézzünk egy példát: Egy veszélyes üzemben dolgozókra, akik vegyszerekkel bánnak azoknak még nagyobb hangsúlyt fektetünk a vegyi anyagok okozta ártalmak megoldására- közösen kidolgozva ezt akár a munkavédelemmel, tűzvédelmi vezetőkkel.

Vagy egy áruházláncnál érdemes a dolgozókat egy kisgyermek újraélesztésére is megtanítani ezzel is biztonságosabbá tenni a napi munkát.

Természetesen figyelembe vesszük a cég külön kérését, sőt kifejezetten kérés ennek megbeszélése melyek a leggyakrabban előforduló munkabalesetek a belgyógyászati rosszullétek mellett.

Ellenőrizzük a dobozok tartalmát a kötelező előírásokat, szabályokat, törvényi kötelezettségeket. Nagy hangsúlyt fektetünk a dokumentációk helyes kitöltésére a tanultak gyakorlati lehetőségére, ami mindaddig tart amíg a résztvevő nem érzi magabiztosnak a megszerzett tudását.

A gyakorlatot a legmodernebb kötszerek, felszerelések, különböző méretű ambu gyakorló babák és oktató defibrillátor teszi teljessé képzett gyakorlott jelenleg is szakmában dolgozó referenciákkal rendelkező oktatóval.

Oktatásaink angol nyelven is elérhetőek. Az oktatási időtartam és kezdési időpont szintén igazodik a képzést kérő céghez. Lehetőség van hétvégi oktatásra is.

Forduljon hozzám bizalommal